radyobir
radyobir

Aylar sonra asker annesini gördü

Afganistan'da 9 ay boyunca görev yapan ABD askerlerinin aileleriyle kavuşma anında kadın askerlerden birinin oğluyla yaşadıkları herkesi duygulandırdı.

19 Eylül 2014 13:57 | Kategori: Dünya

ABD’nin Minnesota eyaletinde, Afganistan’da görev yapan 140’tan fazla Amerikan Ulusal Savunma askeri dokuz aylık görev sürelerinin dolması üzerine evlerine döndü.
Askerlerin aileleriyle kavuşması için düzenlenen askeri protokolde, uzun süre sınırda görev yapan annesi Kathryn Waldvogel’ı gören 3 yaşındaki Cooper Waldvogel adlı küçük çocuk, annesi daha fazla beklemek istemedi ve idareyi eline aldı.
Katı kurallara sahip askeri protokol kurallarını görmezden gelen çocuk, Ulusal Muhafızlardan biri olan Kathryn Waldvogel’in yer aldığı askeri birliğe doğru koşarak uzun süre sonra ilk kez gördüğü annesine sarıldı. Protokol esnasında oğlunun bu davranışına karşı ne yapacağını bilemeyip ona sarılmaya devam eden anne, yaşadığı heyecanı "Beni derinden etkiledi” sözleriyle ifade etti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI