radyobir
radyobir

Gökyüzünden Haberler: 2021 Mayıs Ayı Aylık Genel Yorum

Gökyüzünden haberler: 2021 Mayıs ayı aylık genel yorum

03 Mayıs 2021 09:43 | Güncelleme :03 Mayıs 2021 18:00 | Kategori: Yaşam

Merhaba değerli dostlar;

Yılın ilk tutulması ve merkür retrosu, jupiter geçişi, tüm çıbanları patlatacak Plüton retrosu yaşayacağımız çok büyük olaylara gebe diyebilirim.

Artık YORUM YOL aplikasyonumuzda günlük transitlerinizin e ve yıldız haritanızı asteroid ve trans-neptünyenlerin etkisini de görebileceksiniz. Hemen indirmeyi unutmayınız…

Rabbinizin nasip ettiği yol haritasını anlamak için danışmanlık almayı unutmayınız.

· Mayıs ayının ilk haftası gerginiz, Merkür’ün sert açılarıyla başlayacağız. Açılar sert bundan dolayı engelleniyor ve kısıtlanıyormuşuz gibi hissettirebilir. Ayrıca

· Ve tabi Venüs, kendi yönettiği burç olan Boğa burcundan 9 Mayıs da ikizlere ilerlerken, Plüton kuracağı olumlu açı uzun zamandır kayıpları olan kriptocular için olumlu ve hatırı sayılı kar getirirken aynı şekilde finans piyasasında simya etkisi yaratabilir.

· 11 Mayıs da Boğa burcunda muhteşem bir yeniay yaşanacak, beklediğinizden daha olumlu gelişimlere yaşaya bilirsiniz haritanızın dinamiklerine göre bence dengeye ulaşma hali hakim olacaktır.

· 14 Mayıs da ise, nihayet Jüpiter yönettiği burç olan Balık burcuna girecek ve 19 Haziran’a kadar bize ilahi olandan yardım ve dönüşümlerde şanslı gelişmeler yaşatacaktır.

· 20 Mayıs da Satürn ise 12 Ekim’e kadar geri hareketinde bulunacak.

· 29 mayıs- 22 haziran arasında Merkür retrosu var.

· Ve 26 Mayıs da 5 derece Yay burcundaki Ay tutulması ise bizi ülke olarak çok sarsacak gelişimleri yaşatacak özellikle tüm bakanlar değişebilir. Seçim kararı alına bilir. Uluslararası arenada özellikle din ve devlet odaklı sesler yükselebilir. Depremlerle 15 Mayıs civari ülke olarak sarsılabiliriz. Hukuk ve akademik alanda sarsıcı gündemler yaşanabilir.

Ve ayın esması Esma-ül Hüsnası ES- SEMİ.

Yay burucunda Ay Tutulması ve Aylık yorum.

Koçlar ve Yükselen Koçlar : genel anlamda mali ve manevi alanda huzrlu bir aydasınız. Olumlu gelişimler yaşanabilir. 9.evinizde Tutulma meydana geliyor. Ve yurt dışı bağlantılı konularda, eğitim alanında ve varsa basın, yayıncılık faaliyetlerinizde, hukuksal alanınızda olumlu gelişmeler, yenilikler gerçekleşebilir.

Boğalar ve Yükselen Boğalar : genel olarak hayatı sorgulayı güven ve dönüşümü sorguladığınız bir ay geçireceksiniz. 8.evinizde Tutulma meydana geliyor. Borçlarınızı ödeyebilir, sizi maddi açıdan rahatlatacak fırsatlarla dolu bir hafta da olduğunuzu Parasal alanda güzel günlerden geçeceksiniz. Ayrıca ruhunuzu bozan düşüncelerden uzaklaşın ve rahatlamaya çalışın. Yoga ve meditasyon iyi gelebilir.

İkizler ve Yükselen İkizler : hem kendinizi geliştirip hem de şanslı dönüşümlerle entelektüel birikiminize artılar katabileceğiniz bu ayda ilişkiler adına güzel gelişmeler yaşanabilir. 7.evinizde bir tutulma meydana geliyor. İlişkiler ve ortaklıklar eviyle ilgili konularda, varsa İlişkinize ya da ortaklıklarınıza dair yeni kararlar alabilirsiniz. Evlilik yönünde adımlarınız olabilir. Ve yeni ticari bir faaliyete adım atabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç : Yenilenmek ve rutinleri değişmek adına hoş fırsatlar karşınıza çıkabilir. Tutulma, 6.evinizde olacak, İş ve rutin günlük hayattır. Sevgili iş arayan yengeçler bu süreçte iş bulabilir. Çalışıyorsanız iş değiştirebilir ya da görev tanımınızda değişiklikler yaşayabilirsiniz. Kilo vermek için ve sağlık sorunlarınıza çözüm bulmak adına da gayet güzel bir zamandasınız.

Aslan ve Yükselen Aslan : genel olarak riskli konulardan uzak durmanız gerekecektir. Özellikle önünüzü görmekte zorlanacağını durumlar yaşaya bilirsiniz. tulma 5.evinizde gerçekleşiyor. Eğer hayatınızda yoksa, flört, bir aşk, yeni bir heyecan mümkün. Ayrıca çocuklarınız ve hobiler, ilgi alanları, sanatsal konular gündemde olacaktır. Bebek sahibi olmak isteyenler için güzel bir adım atabilme zamanındayız.

Başak ve Yükselen Başak : genel olarak geçmişle hesaplaşma duygu analizleri yaparak duygusal dünyanızda çok fazla zorlanabilirsiniz. Tutulma 4.evinizde gerçekleşiyor. Eviniz, aileniz, yaşadığınız yer, aile bireylerinize dair konular tutulmadan olumlu etki alıyor. Bu arada geçmişten gelen ailevi konular, kadar tadilat ile ilgili konularda da şanslısınız.

Terazi ve Yükselen Terazi : Bu ay özellikle iletişim ve eğitim konusunda çok farklı deneyimler yaşayabilirsiniz. Tutulma 3.evinizde olacak. Yakın çevre ve kardeşlerle ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Eğitim, kurs, seminer, danışmanlık gibi konularda başlangıçlarınız ve Satış, pazarlama yönünde bir iş de getirebilir.

Akrep ve Yükselen Akrep : sosyal çevrenizle ilgili olarak önemli bir takım dönüşümler yaşayabilirsiniz. Ve sıkıcı hal alabilir.2.evinizde tutulma gerçekleşecek, özellikle kazanılan gelirler ve harcamalar, yatırımlar alanında çok am çok şanslı bir döngüdesiniz. Büyüme fırsatları doğabilir.

Yay ve Yükselen Yay : düşünme ve yaratım frekansları ile dolu bir aydasınız. Aklınızdan geçenlere dikkat emeniz önemli diyebilirim. Tutulma sizde gerçekleşiyor. Hedef ve hayalleriniz için başlangıç ve adım atma zamanına girmiş bulunuyorsunuz,diyebiliriz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: oğlaklar için önemli bir geçiş ayı diyebilirim. Pek çok konuda fazla olan ne varsa üstlerinden atacakları yenilecekleri bir aydalar. Tutulma 12.evinizde meydana geliyor. 12.evin konuları öngörülemeyen şeylerdir. İç dünyanızda bir değişim, yenilenme ve temiz enerjiler getirecektir. Üstü örtülü, gizli saklı işlerdir. Hatta dolandırıcılıklar, hırsızlıklar da bu evdedir. Dikkatli olmakta fayda var.

Kova ve Yükselen Kova: toplumsal anlamda daha fazla öne çıkacağınız, zihinsel trafiğinizin artığı bir o kadar zihinsel olarak bulanıklar yaşadığınız bir aydasınız.11.evinizde bir tutulma gerçekleşecek, amaçlar ve isteklerinizle, gruplardan, vakıflardan, organizasyonlardan, takımlardan yana güzel başlangıçlarınız ve yeni gündem başlıklarınız olacağını belirtmek isterim.

Balık ve Yükselen Balık: Maddi ve manevi her alanda iç seslere güvenip dış seslere kendini kapamanız önem arz edecektir. Ne istediğinize kara verip yürüyünüz. Tutulma 10.evinizde gerçekleşiyor. İş ve kariyer alanında, iş kurmak isteyenler, yöneticiler ve patronlarla ilgili konularda, ayrıca terfi, zam, görev değişikliği gibi güzel değişim haberleri ve rüzgarları var.

Tabi ki her harita parmak izi gibi kişiye özel ve bir yıllık etkilerini öğrenmek için doğum haritası analizi yaptırabilirsiniz. Ayrıca Sinastri (İlişki – Uyum Analizi) yaptırabilirsiniz.

Astroloji Yolculuğu Akademisi

Tüm düşleriniz gerçek olsun…

https://astrolojiyolculugu.com

https://astrolojiyolculugu.com/facebook

https://astrolojiyolculugu.com/instagram

https://astrolojiyolculugu.com/youtube

App: https://play.google.com/store/apps/details...

Dergi: Allinwoman Dergi

Dergi Okumak için:

https://play.google.com/books/reader?id=M7IREAAAQBAJ&hl=tr&pg=GBS.PA1

Sosyal Sorumluluk: Annedenanneyedestek

#astroloji #astrolojieğitimi #astrolojidanışmanlığı #burçlar #meditasyon #kadın #online #Kahve #sinastri #rektifikasyon #analiz #canliyayin #burç #yengeçburcu #balıkburcu #kovaburcu #teraziburcu #aslanburcu #akrepburcu #ikizlerburcu #balıkburcu #yayburcu #kocburcu #astrolojiyolculugu #basakburcu

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI