radyobir
radyobir

Azerbaycan'ın Beonce'u listeleri salladı

Güçlü sesi ve güzel fiziğiyle Azerbaycan'ın Beyonce'u olarak gösterilen genç yıldız Chinara, Melodi Müzik etiketiyle çıkan 'Eyvah' adlı ilk single çalışması ile müzik listelerine hızlı bir giriş yaptı.

25 Aralık 2018 15:05 | Kategori: Magazin

Dinleyenleri romantik bir yolculuğa çıkardığı  ‘Eyvah’ adlı şarkı ile kalplere dokunmayı başaran Chinara, kısa sürede Türkiye’de de büyük bir hayran kitlesine kavuştu. Türkiye'nin ve Azerbaycan'ın önde gelen müzisyenlerinin ortak çalışması olan şarkının sözleri Birgül Yılmaz, müziği ise Ruhin İsmayılov imzasını taşıyor.

Türkiye’de benim vatanım

2019’a damga vurmaya hazırlanan güzel şarkıcı, "'Ben hem Azeri hem de Türk şarkıcısıyım. Bizim anlayışımıza göre iki devlet bir milletiz. Türkiye’yi hep çok sevdim. Burası da benim vatanım” diye konuştu.

Dijital platformlarda yer almasıyla, sosyal medyada beğeni ve yorum yağmuruna tutulan şarkının klip yönetmenliğini ise Yusuf Can Özbilen yaptı. Kısa film tadında çekilen klipte Chinara, başarılı oyunculuk performansıyla da göz doldurdu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI