radyobir
radyobir

Aziz Yıldırım'dan tokat

Yakın Doğu Üniversitesi Fenerbahçe Kadın Basketbol final ilk maçı öncesinde olay çıktı. Salona giren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım 'Hoş geldiniz' demek için yanına giden Işık Eyigüngör'ün suratına tokat attı ve salon karıştı.

07 Mayıs 2017 15:22 | Güncelleme :07 Mayıs 2017 19:22 | Kategori:

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off Final Serisi ilk maçında Yakın Doğu Üniversitesi ile Fenerbahçe arasında bugün oynanan maçta sıradışı bir olay yaşandı. Maç başlamadan önce protokol tribününde yaşanan krizin ardından Aziz Yıldırım, Işık Eyigüngör’ün üzerine yürüdü ve tokat attı.



Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off Final Serisi ilk maçında Yakın Doğu Üniversitesi ile Fenerbahçe arasında bugün oynanan maçta sıradışı bir olay yaşandı. Maç başlamadan önce protokol tribününde yaşanan krizin ardından Aziz Yıldırım, Işık Eyigüngör’ün üzerine yürüdü ve tokat attı. 



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI