radyobir
radyobir

Aziz Yıldırım kongre için kolları sıvadı, 7 yıldız peşinde

Sarı lacivertlilerde yönetim kongre öncesi yeni sezon için kolları sıvadı... Hedefte ünlü yıldızlar var... İlk etapta bu isimlerden üçünün işinin bitirilmesi için harekete geçildi.

08 Mart 2018 12:10 | Kategori:

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında sıkıntılı bir konuma düşen Fenerbahçe'den flaş bir hamle geldi... Mayıs ayında yapılacak genel kurulda Ali Koç'la yarışacak olan Başkan Aziz Yıldırım şimdiden yeni sezon planlaması için düğmeye bastı. İşte o detaylar...

Yapılan hataları artık tekrarlamak istemeyen Yıldırım ve yöneticiler çok önemli yıldızlarla temasa geçiyor. Transferde yine UEFA engeline takılmak istemeyen Sarı-Lacivertliler gözünü sözleşmesi bitecek isimlere dikti.

Listenin ilk sırasında B.Münih'li Arjen Robben var. Hollandalı oyuncu geçmiş yıllarda da gündeme gelmişti. Yönetim ayrıca Mario Balotelli, Marouane Fellaini, Bernard, Joao Moutinho ve Johan Cabaye ile de ilgileniyor.

İsmi Galatasaray ile anılan Kwadwo Asamoah da radarda. Fenerbahçe kısa süre içinde bu yıldızların menajerleriyle görüşerek ilk teması sağlayacak. Sarı-Lacivertliler'in hedefi, en az 3 ismi şimdiden anlaşarak transferi bitirmek. İşte, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın listesindeki o 5 yıldız: Arjen Robben, Mario Balotelli, Mardouane Fellaini, Bernard, Joao Moutinho, Johan Cabaye, Kwadwo Asamoah.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI