radyobir
radyobir

Babel kime isyan etti?..

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Babel, kendisine ait olan Süper Lig görüntülerini yayıncı kuruluş yüzünden kullanamadığı için twitter üzerinden beIN Sports'a sitem etti.

07 Kasım 2017 14:28 | Kategori:

şteBabel'in twitter'dan yaptığı açıklama;

Beşiktaş’ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla maç görüntülerini yayınlamasına izin vermeyen yayıncı kuruluş BeINSports’a seslendi.

Maçlardan önce kendi el kamerasıyla videolar çekip kurgulayarak bunu hobi haline getiren ve takipçileriyle paylaşan Babel, BeINsports izin vermediği için maç görüntülerini yayınlayamadığını belirtti. Yaşadığı bu durumu takipçileriyle paylaşan Babel, ”Kurallara saygı duymak zorundayım. Umarım onlar da benim videolarımı kanalımdan indirip kendi kanallarına yüklemeyerek bana saygı gösterirler” ifadelerini kullandı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI