radyobir
radyobir

Bahar dönemi "İspanyol Bahçelerinden" konseri

2017-2018 dönemlerinde Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Türk Hava Yolları'nın desteği ile gerçekleştirilen Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri'nin Bahar Dönemi, "İspanyol Bahçelerinden" konseri ile 2 Mayıs akşamı sona erecek.

26 Nisan 2018 13:11 | Kategori: Kültür & Sanat

Albert Long Hall bu konserde Rus piyanist Yekaterina Lebedeva ile flamenkonun zengin ritm ustası Álvaro Guarnidoe’yu ağırlayacak.

Konserde, küçük yaşlarında Flamenko ile tanışan ve son derece parlak dans kariyeriyle tanınmış hocalarla çalışan ünlü dansçı Álvaro Guarnidoe ve piyanist Yekaterina Lebedeva, görsel sanatçı Elena Sharashidze’nin görselleriyle beslenen yaratıcı bir kompozisyon ortaya koyacaklar.

2018 Bahar konserleri böylece çok yönlü ve renkli bir programla Albert Long Hall dinleyicisine veda edecek. 2 Mayıs akşamı 19:30’da, Albert Long Hall’deki bu coşkulu programı kaçırmayın.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI