radyobir
radyobir

Bakan oğlu pazarcılık yapıyor!..

Mehmet Üçpınarlar, Ankara'nın sosyete pazarlarında işportacı. Doğru Yol iktidarında bir dönem Çevre Bakanlığı, TBMM KİT Komisyonu Başkanlığı ve Çanakkale Milletvekilliği yapan Hamdi Üçpınarlar'ın 29 yaşındaki oğlu. "Paramı onurumla kazanıyorum" diyor. Arkadaşları da onunla gurur duyuyor.

23 Haziran 2014 10:23 | Kategori: Yaşam

Eski Çevre Bakanı Hamdi Üçpınarlar’ın oğlu Mehmet Üçpınarlar, sosyete pazarlarında işportada tezgâhtarlık yapıyor. Arkadaşlarının, "Gurur duyuyoruz” dediği Üçpınarlar, "Alın terimle, onurumla paramı kazanıyorum. Gerisi benim için önemli değil” diye konuşuyor. Doğru Yol Partisi iktidarında 5 Ekim 1995-7 Şubat 1996 yılları arasında Çevre Bakanlığı, TBMM KİT Komisyonu Başkanlığı ve Çanakkale Milletvekilliği yapan Hamdi Üçpınarlar’ın 29 yaşındaki oğlu Mehmet Üçpınarlar geçimini işporta tezgâhında çalışarak sağlıyor. 2012’de Bulgaristan’da bulunan Paisi Hilendarski Üniversitesi Uluslararası Ekonomi ve Halkla İlişkiler bölümünden mezun oldu. İlk iş deneyimini ise yazarkasa fişlerine reklam alan bir reklam ajansının satış bölümünde çalışarak edindi. Kısa bir süre de Demokrat Parti’de Gençlik Kolları Genel Başkanvekilliği de yaptı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI