radyobir
radyobir

Bakkal: "Mücadele etmeden maç kazanılmıyor"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Beşiktaş maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Sahada mücadele etmeden maç kazanılmıyor" dedi.

13 Ekim 2017 23:56 | Kategori:

Süper Lig'in 8. haftasında, Gençlerbirliği sahasında Beşiktaş’ı konuk etti. Ev sahibi ekip, mücadeleden 2-1 galip ayrıldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bakkal "Saat altıda toplantıya girdik. O kadar mutluyum ki. Maçı birebir ekranda oynadık. Artık Türk oyuncusu taktiğe bağlı oynamayı biliyormuş. Saat 6'da oynadığımız taktiği gerçekleştirdik. Net yaptık. 118 kilometre mesafe koşan bir takım oluştu. Tek düşüncemiz bu oyun disiplininde takımı tutmak. Disiplinli oynamaya çalışan ve Beşiktaş ve Medipol Başakşehir'i yenen takımın yetersiz olmadığın gördük. Oyuncularımı mücadele isteğini gösterdiler. Oyuncularıma yetersiz dediler. 24 yaş ortalaması takımla coşkuyla devam etmemiz gerekiyor. Sahada mücadele etmeden maç kazanılmıyor. Giren, çıkan, oynamaya çalışan ve verdiğim taktiği tam anlamıyla uygulamaya çalışan bir takım vardı. Topla oynama oranımız yüzde 36. Beşiktaş bizden üstün. Beşiktaş gibi oynamaya çalışsam Beşiktaş zaten bizi yenerdi. Önce durduk, belki de 3-4 olacaktı. Kulübün geldiği noktada bu galibiyete ihtiyaç vardı. Devam edeceğiz. Çünkü daha bir şey yapmadık. Benim tek amacım üst tarafı yakalamak. Vatan, millet, Sakarya bitti. Sert oyun oynamıyorduk şimdi oynuyoruz. Vedat Muriç'in 2 maçını izledim. İnanılmaz gönül adamı. İyi oynar kötü oynar tüm topları tutuyor. Bunları çoğaltmamız lazım. İlk yarı bitene kadar 16 puanı geçmeyi planlıyorum. Bu galibiyetten sonra alır belki alır gideriz. Alabildiğimiz kadar alacağız. Beşiktaş'ı yensem iyi hocayım, Akhisar'a yenilsem kötü hocayım. Türkiye başarının kriteri nedir çözemedim. Bugünkü oyunun devam etmesi gerekiyor. Kızımın da doğum günü ona hediye olsun” ifadelerini kullandı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI