Bakü'de eğlence mekanında patlama, 1 ölü, 24 yaralı
Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki bir eğlence mekanında meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 24 kişi yaralandı.
Azerbaycan Olağanüstü Haller Bakanlığından yapılan açıklamada, yerel saatle 03.00 civarında Bakü'nün merkezindeki Terlan Aliyarbeyov Sokağı'nda bulunan gece kulüplerinden birinde patlama olduğu ve yangın çıktığı belirtildi.
Açıklamada, olay yerine itfaiye ve kurtarma ekiplerinin sevk edildiği ve yangının kısa sürede söndürüldüğü, Bakan Yardımcısı Etibar Mirzeyev'in de olay yerine giderek incelemelerde bulunduğu ifade edildi.
Azerbaycan İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Ehsan Zahidov, ilk belirlemelere göre patlamanın doğal gaz sızıntısı sonucu meydana geldiğini açıkladı. Zahidov, ölü ve yaralı sayısının netleştirilmeye çalışıldığını bildirdi.
Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada patlamada 24 kişinin yaralandığı belirtildi. İlk belirlemelere göre olayda 1 kişinin de öldüğü öğrenildi.
Azerigaz'dan yapılan açıklamada ise olayın tüp patlaması nedeniyle meydana geldiği açıklandı.
Bu arada, patlama dolayısıyla eğlence mekanının bulunduğu binadaki diğer daireler ile yakınındaki araçlar da zarar gördü.


Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
İlgili Haberler
- "Sadece bir günlük petrolümüz kaldı"
- ABD'nin California eyaletinde kiliseye silahlı saldırı, 1 ölü
- Meksika'da sudan sıçrayan balina tekneye çarptı: 2 yaralı
- New York'ta süpermarkette ırkçı saldırı: 10 ölü
- Kuzey Kore Covid-19 kaynaklı ilk ölümleri açıkladı
- Samanyolu'ndaki dev kara deliğin ilk fotoğrafı çekildi
- ABD'de aşırı dozdan ölümlerde korkutucu artış
- 30. yıl "Ölümsüz Yüzler" sergisiyle kutlanıyor
- "Damda Deli Var" Anadolu yollarında
- Mahkum ve gardiyanın kaçışı 10 gün sonra ölümle bitti