radyobir
radyobir

Banvit'in rakibi Anadolu Efes

Integral Forex Türkiye Kupası yarı final maçında Anadolu Efes, Pınar Karşıyaka'yı 79-74 mağlup ederek finalde Banvit'in rakibi oldu.

19 Şubat 2017 08:00 | Kategori:

Pınar Karşıyaka, ilk çeyrekte 3 sayılık basketlerle ayakta kalsa da, yaptıkları top kayıplarından dolayı üstünlüğü sağlayamadı. Anadolu Efes, Cedi Osman, Thomas Heurtel ve Bryant Dunston üçlüsüyle maç içinde etkili oldu ve ikinci çeyreğe 21-17 önde girdi.

İkinci çeyreğe iyi başlayan lacivert beyazlılar, bir ara farkı 9 sayıya kadar çıkardı. Ancak, Bret Petway'in savunmadaki katkısıyla bir ivme yakalayan Kaf-Kaf, Mike Green, DaJuan Summers ve J'Covan Brown üçlüsünün bulduğu sayılarla öne geçti. Çeyreğin son bir buçuk dakikasında üstünlük sık sık el değiştirdi. Devre arasına Anadolu Efes'in 39-38 üstünlüğüyle gidildi.

Üçüncü çeyrekte üstünlüğünü korumayı başaran Anadolu Efes, son çeyreğe 61-56 önde girdi. Kıran kırana geçen son çeyrekte Pınar Karşıyaka, farkı 1 sayıya kadar düşürse de, öne geçemedi ve karşılaşmayı lacivert beyazlılar 79-74 kazandı.

Anadolu Efes'te Bryant Dunston, 14 sayı ve 12 ribaundla double double yaparak, takımını finale sürükleyen ismilerden bir oldu. J'Covan Brown ve DaJuan Summers, 17'şer sayıyla maçın en skorer isimleri olsa da, onların bu performansları Pınar Karşıyaka'nın finale kalması için yeterli olmadı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI