radyobir
radyobir

Banvit kendine geldi

Spor Toto BSL'nin 23. hafta maçında Banvit, sahasında Gazianep Basketbol'u 83-77 yenerek 2 maç aradan sonra galip geldi.

26 Mart 2017 16:40 | Kategori:

Karşılaşmaya Gaziantep Basketbol, Ruzic'in 3 sayılık basketiyle başlasa da, Edo Muric ile etkili olan Banvit, 9-0'lık bir seriyle öne geçti. Konuk ekip, buna karşılık 3 sayılık basketlerle maça yeniden ortak oldu ve ilk çeyreği 22-19 önde tamamladı. Etkili oyununu 2. çeyreğin başında da devam ettiren Antep, farkı 7 sayıya çıkardı. Ancak, temposunu yavaş yavaş arttıran Banvit, rakibine karşı çaktırmadan bir geri dönüş yaptı ve devre arasına 40-37'lik skorla önde gitti. 

Üçüncü çeyrekte Turuncu yeşilliler, Gaziantep'in yaptığı top kayıplarını iyi değerlendirdi ve farkı çift hanelere çıkarttı. Karşılıklı sayılarla geçen çeyreği Banvit 60-50 önde tamamladı. Son çeyrek, kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Marcus Denmon ile çeyreğe iyi başlayan Gaziantep Basketbol, oyuna ortak olmayı başarsa da, maç içinde yaptıkları kritik hataların sonucunda öne geçmeyi başaramadı ve Banvit, karşılaşmayı 83-77 kazandı. 

Banvit'te 39 dakika boyunca sahada kalan Jordan Theodore, 21 sayı ve 6 asistle maçın yıldızı olurken, Gediminas Orelik 16 sayıyla maçı tamamladı. Davon Jefferson, 17 sayı ve 10 ribaundla double double yapsa da, Gaziantep Basketbolun galibiyeti için yeterli olmadı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI