radyobir
radyobir

Barça, Arda ile ilgili kararını verdi

Barcelona yönetimi transfer kapsamında Arda Turan ile ilgili flaş bir karar aldı.

15 Nisan 2017 12:37 | Kategori:

İşte Katalan ekibinin çılgın Arda planı:

Sezon sonunda teknik direktör Luis Enrique'nin görevi bırakmasıyla birlikte Barcelona yönetimi, takım içinde önemli değişikliklere gidecek.

Bu sezon genellikle Messi, Suarez ve Neymar'ı yedekleme görevine soyunan ve ilk 11'de fazla şans bulamayan milli futbolcumuz, buna karşın sahada olduğu anlarda sergilediği performansla değerinden hiçbir şey kaybetmedi.

Arda Turan'dan hali hazırda yüksek meblalar kazanma şansı olduğunu bilen Barcelona'nın iştahını, özellikle Çin kulüplerinin çılgın teklifleri kabartıyor.

Tıpkı devre arasında olduğu gibi 30-40 milyon arası teklifler bekleyen Barcelona'nın, Arda Turan'ı da ayrılığa zorlama konusunda herhangi bir çekincesi bulunmadığı öngörülüyor.

Yaşadığı şanssız sakatlıklar nedeniyle son dönemde formasından uzak kalan 30 yaşındaki deneyimli futbolcu, bu sezon tüm organizasyonlarda 29 maçta 13 gol 7 asistlik performans sergiledi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI