radyobir
radyobir

Barış Manço Özel Sergisi'nde Nazan Şoray sürprizi

Türk Müzik tarihinin en önemli isimlerinden Barış Manço, vefatının 20. yılında, özel bir sergi ile anılıyor. Ece Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilmekte olan Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi içerisinde açılan sergide; Barış Manço'nun daha önce gün yüzüne çıkmamış birçok özel eşyası da yer alıyor.

09 Ocak 2019 13:17 | Kategori: Magazin

05 Ocak – 20 Ocak tarihleri arasında Beylikdüzü Migros’un tüm ziyaretçileri tarafından görülebilecek olan serginin açılışı ise; Barış Manço’nun oğulları Doğukan Manço ve Batıkan Manço tarafından gerçekleştirildi. Günün en anlamlı sürprizi ise Nazan Şoray'dan Manço kardeşlere geldi. Nazan Şoray’a Barış Manço tarafından hediye edilmiş olan halhal ile sergi alanına gelen Şoray, meşhur şarkısı "Hal Hal” ı söyleyerek alandaki ziyaretçileri coşturdu. Manço kardeşler ise duygu dolu dakikalar yaşadı.

Madame Tussuad Müzesi’nin destekleriyle, sergide konumlandırılan, balmumu Barış Manço figürü ise ziyaretçiler tarafından hayli ilgi gördü. Barış Manço figürü önünde hep birlikte fotoğraf çektiren Doğukan Manço, Batıkan Manço ve Nazan Şoray, Barış Manço ile ilgili anılarını konuşarak, değerli müzisyeni yad ettiler.

Beylikdüzü Migros AVM yönetimi, Nazan Şoray’ın doğum günü olması sebebiyle, üzerinde Barış Manço ve Nazan Şoray’ın birlikte çekilmiş fotoğrafının olduğu, sürpriz bir pastayla, sanatçının doğum gününü de kutladı.

Barış Manço vefatının 20. yılı nedeniyle 2019 yılı içerisinde çeşitli aktiviteler ile anılmaya devam edecek. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI