radyobir
radyobir

Barışma hediyesi...

Ünlü şarkıcı Hande Yener geçtiğimiz günlerde sevgilisi Ümit Cem Şenol ile kavga edip ayrılmıştı.Geçtiğimiz akşam Nişantaşı'nda bir mağazaya giden Hande Yener sevgilisi Ümit Cem Şenol'a barışma hediyesi deri mont aldı.

23 Şubat 2018 02:46 | Kategori: Magazin

Aldığı hediyeyi çok beğenen Yener üzerindeki 2,670 euro yazılı etikete bakmadan "Sarın çok beğendim alıyorum" dedi.

Mağaza çıkışı Hande Yener'e "Sevgilisi Ümit Cem'le barışıp barışmadığı" sorusuna ''Bizimkisi küçük bir atışmaydı, bir birimizi seviyoruz. İlişkilerde böyle küçük atışmalar dargınlıklar olur bizimkisi 3 gün sürdü zaten yakında Ümit Cem'in defilesi var ona hazırlanıyor. Buradan da ilk size açıklamış olayım süpriz yapıp. Defileye Cem ile birlikte  çıkacağım. Beni evde çalıştırıyor. İşinin profesyoneli. Bunu da ilk size söylemiş olayım. 1 ay sonra podyumda birlikte yürümüş olacağız'' dedi.

Yener'e aldığı hediye sorulunca ''Adı üstünde hediye, ben çok beğendim. O da bana sık sık hediye alıyor, hediye alınırken etiketine bakılmaz'' diyerek güldü.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI