radyobir
radyobir

Barok düello: Simone Kermes Vivica Genaux'a karşı

Opera dünyasının zirvesindeki iki yorumcu, Alaska doğumlu mezzo-soprano Vivica Genaux ve Alman koloratur soprano Simone Kermes, barok ve klasik dönem eserlerine getirdikleri yorumla dikkatleri üzerine çeken Cappella Gabetta eşliğinde olağanüstü bir barok düellosu sergilemek üzere İş Sanat'a geliyor.

21 Aralık 2016 12:02 | Kategori: Kültür & Sanat

Güçlü yorumlarının yanı sıra şova dönüştürdükleri performanslarıyla Kermes ve Genaux, 18. Yüzyılın iki önemli sopranosu; Faustina Bordoni ve Francesca Cuzzoni arasında yaşanan gerçek bir barok çekişmesinden esinle oluşturdukları repertuvarlarıyla seyircilere farklı bir deneyim yaşatacak.

Abba’dan Madonna şarkılarına uzanan renkli repertuvarıyla izleyicileri büyüleyen Kermes ve Genaux’un başarılı keman virtüözü Andrés Gabetta’nın yönetimindeki Cappella Gabetta eşliğinde vereceği bu çok özel konseri kaçırmak istemeyenler, 12 Ocak 2017, Perşembe akşamı saat 20.30’u ajandalarına şimdiden not edebilirler.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI