radyobir
radyobir

Barzani'den PKK'ya veryansın!..

IKBY Başkanı Mesud Barzani, IŞİD ve PKK'ya göndermede bulunarak "Terörü koz olarak kullananlar, terör ateşinde yanar" dedi.

07 Nisan 2016 07:55 | Kategori: Terör

Rudaw'ın haberine göre Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı (IKBY) Mesud Barzani, bugün Erbil'in Selahaddin ilçesindeki Başkanlık Ofisi'nde; İtalya Dışişleri Bakanı Yardımcısı Enzo Amendola, Bağdat Büyükelçisi Marco Carnelos ve Erbil Başkonsolosu Elesandra Di Pipo'dan oluşan heyeti kabul etti.
Görüşme sonrası Başkanlık'tan yapılan açıklamada, Başkan'ın desteklerinden ötürü İtalyan Hükümeti ve halkına teşekkür ettiği, İtalyan heyetinin Kürdistan Bölgesi'ne ziyaretini IŞİD'le mücadelede ‘dostluk belgesi' olarak gördüğünü söylediği kaydedildi.

"TERÖRÜ KART OLARAK KULLANLAR, TERÖRÜN ATEŞİNDE YANAR"

"Terör küresel bir tehdittir" diyen Barzani, IŞİD ve PKK'ya göndermede bulunarak "Herkes teröre karşı mücadele etmelidir. Terörü kart olarak kullananların kendisi, nihayetinde terör ateşinde yanar" ifadelerini kullandı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI