radyobir
radyobir

Başakşehir ağır yaralı: 1 - 1

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında kendi sahasında Sivasspor'la 1 - 1 berabere kalan Başakşehirspor şampiyonluk yolunda önemli bir yara aldı. Maçta Başakşehirsporlu Marcio Mossoro ve Arda Turan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

04 Mayıs 2018 21:32 | Güncelleme :04 Mayıs 2018 22:33 | Kategori:

Stat: 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Erdinç Sezertam, Asım Yusuf Öz

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Junior Caicara, Manuel Da Costa, Aleksandru Epureanu, Gael Clichy, Emre Belözoğlu, Marcio Mossoro, İrfan Can Kahveci (Gökhan İnler), Edin Visca, Eljero Elia (Kerim Frei), Riad Bajic (Arda Turan)

Demir Grup Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Thievy Bifouma (Mert Hakan Yandaş), Auremir, Ziya Erdal, John Boye, Mattias Bjarsmyr, Delvin Ndinga, Hakan Arslan (Robinho), Henri Saivet, Emre Kılınç, Cyriac (Arouna Kone)

Gol: Dk. 14 Riad Bajic, Dk. 90+3 Volkan Babacan (kendi kalesine)

Kırmızı kart: Dk. 38 Marcio Mossoro, Dk. 90+4 Arda Turan

Sarı kart: Dk. 17 Manuel Da Costa, Dk. 60 İrfan Can Kahveci, Dk. 68 Emre Belözoğlu, 

İLK YARI

4. dakikada ceza alanı içinde sağ çaprazda topla buluşan Caicara'nın sert şutunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.

13. dakikada İrfan Can Kahveci, ceza alanından sert vurdu ancak kaleci Ali Şaşal Vural, topu iki hamlede kontrol etti. 

14. dakikada Visca, sağ çaprazdan geliştirdiği atakta topu ceza alanı içindeki Elia'ya bırakırken, bu oyuncu, daha müsait durumdaki Bajic'i gördü. Bajic, rahat bir şekilde meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0

42. dakikada İrfan Can Kahveci'nin ceza alanı önünden pasında altıpasın yakınlarında topla buluşan Visca, bir kez daha Bajic'i gördü. Bu oyuncunun etkisiz vuruşunda, kaleci Ali Şaşal Vural, iki hamlede meşin yuvarlağın sahibi oldu.  

44. dakikada Kone'nin uzak mesafeden şutunda, kaleci Volkan Babacan meşin yuvarlağı rahat bir şekilde kontrol etti.

Karşılaşmanın ilk yarısını Medipol Başakşehir, 1-0 önde tamamladı.

İKİNCİ YARI

52. dakikada Emre Kılınç'ın vuruşunda, ceza alanı içinde Medipol Başakşehirli oyuncuların müdahale edemediği meşin yuvarlağı önünde bulan Robinho, kötü bir vuruşla topu taca gönderdi.

70. dakikada Robinho'nun ceza alanı önünden sert şutunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti. 

87. dakikada Mert Hakan Yandaş'ın ceza alanı önünden vuruşunda, kaleci Volkan Babacan meşin yuvarlağı kontrol etti.

90+2. dakikada Demir Grup Sivasspor, aradığı golü buldu. Sol kanattan rakip ceza alanına giren Robinho'nun son çizgide ortasında, kaleci Volkan Babacan meşin yuvarlağı kontrol edemedi. Daha sonra direğe çarpan top Volkan'ın ayağına da çarparak kaleye gitti: 1-1  

Karşılaşma 1-1 beraberlikle tamamlandı.


Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI