radyobir
radyobir

Başakşehir şimdi yandı

Rizespor maçı sonrası Başakşehirli futbolcuların A Spor ekibine yaptığı saldırı büyük tepki alırken, Volkan Babacan, Yalçın ve Ufuk Ceylan'ın temsilci tarafından rapora yazıldığı, Hukuk Müşavirliği tarafından incelenecek dosyaya medyaya yansıyan görüntülerin de ekleneceği öğrenildi.

24 Nisan 2017 14:19 | Kategori:

Çaykur Rizespor-Medipol Başakşehir maçından sonra takım otobüslerinin bulunduğu bölgede çıkan kavga ve yaşanan olayların Futbol Federasyonu temsilcileri tarafından rapor edildiği bildirildi.

3-3 eşitlikle biten maçın ardından Başakşehirli bazı futbolcuların A Spor muhabiri Selman Kutlu ve kamereman Çağlar Yıldırım’a yaptığı saldırı büyük tepki alırken, konuk takım oyuncularından Volkan Babacan, Yalçın ve Ufuk Ceylan’ın temsilci tarafından rapora yazıldığı ifade edildi. TFF temsilcileri Şevket Canıtez ve Murat Kangalgil’in söz konusu saldırıyı tüm detaylarıyla kayıt altına aldığı, saldırıya Başakşehirspor kafilesinden iki kişinin daha karıştığı vurgulandı.

Kulüp görevlisi bu şahısların da, adı geçen üç futbolcuyla birlikte bugün Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edileceği kaydedildi. Bu arada Hukuk Müşavirliği tarafından incelenecek dosyaya medyaya yansıyan görüntüler de eklenecek.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI