radyobir
radyobir

Başbakan'ın dansı Afrika gezisine damga vurdu!..

İngiltere'nin Brexit sonrası Afrika ile ticari ilişkileri arttırmak amacıyla düzenlediği geziye, Başbakan May'in ilginç figürler içeren komik dansı damga vurdu.

28 Ağustos 2018 07:43 | Kategori: Dünya

Brexit sonrası Afrika ülkeleri ile olan ticaret hacmini genişletmek amacıyla Güney Afrika Cumhuriyeti'ne gezi düzenleyen İngiltere Başbakanı Theresa May, bir ilkokula gerçekleştirdiği ziyaret sırasında sergilediği dans performansı ile çok konuşuldu.

Güney Afrika hükümeti tarafından Twitter'dan paylaşılan videoda, Mkhize İlkokulu öğrencileri tarafından karşılanan İngiltere Başbakanı Theresa May'ın öğrencilerle birlikte dans edip, şarkı söylediği görülüyor.

Soğuk tavırları ile bilinen May'in 2017'de gerçekleşen Genel Seçimlerde gösterdiği tavır ve tutumları robot gibi olduğu eleştiri almış ve akabinde kendisine soyadının ve robot kelimesinin birleşiminden oluşan ‘Maybot' lakabı takılmıştı.




Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI