radyobir
radyobir

Başbakanın uçağı acil iniş yaptı

Pakistan Başbakanı Han'ı taşıyan uçak ABD'ye acil iniş yaptı. Pakistan heyetinin geceyi New York kentinde geçireceği ve uçaktaki arızanın giderilmesinin ardından Pakistan'a geri döneceği bildirildi.

29 Eylül 2019 10:33 | Kategori: Dünya

Pakistan Başbakanı İmran Han’ı taşıyan uçak ABD’nin New York kentine acil iniş yaptı.

74. Birleşmiş Milletler Genel Kurul toplantısının ardından ABD’den ayrılmak için havalanan ve Pakistan Başbakanı İmran Han’ın da olduğu heyeti taşıyan uçak teknik bir arıza sebebiyle ABD’nin New York kentine acil iniş gerçekleştirdi.

Pakistan merkezli Geo TV’nin haberine göre Başbakan İmran Han’ı taşıyan uçak Kanada’nın Toronto kenti yakınlarında teknik bir arıza yaptı. Teknik arıza sebebiyle uçak New York kentine 700 km’lik uçuş gerçekleştirdi. Pakistan heyetinin geceyi New York kentinde geçireceği ve uçaktaki arızanın giderilmesinin ardından Pakistan’a geri döneceği bildirildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI