radyobir
radyobir

Başkan Koç'tan Alex'e forma...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2004 yılında transfer olduğu Fenerbahçe'de efsanevi futbolcular arasına giren ve heykeli dikilen Alex de Souza'ya forma gönderdi. Sarı-lacivertlilerin unutulmaz ismi formayla poz vererek Koç'a teşekkür etti.

28 Temmuz 2018 14:10 | Kategori:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2004-05 sezonunda transfer olduğu Fenerbahçe'de uzun yıllar top koşturan ve sarı-lacivertlilerin unutulmaz futbolcuları arasına giren Alex de Souza'ya yeni sezon formalarından gönderdi. Koç, üzerinde imzasının da bulunduğu formaya "Büyük kaptan Alex'e, sevgilerimizle. Kalpler beraber. 1907-2018" ifadelerini yazdı.

Alex, Ali Koç'un gönderdiği imzalı yeni sezon formasına, "2012 yılında kulüpten ayrıldığımdan beri, Fenerbahçe'den gelen en harika sürpriz buydu" sözleriyle teşekkür etti.

Fenerbahçe'nin unutulmaz futbolcusu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Başkan Ali Koç’a tüm samimi minnet duygularımı sunmak istiyorum. 2012 yılında kulüpten ayrıldığımdan beri, Fenerbahçe’den gelen en harika sürpriz buydu. Bol şans Başkan, her zaman yanınızdayım. Aynı zamanda tüm Fenerbahçe ailesine mutluluklar diliyorum.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI