radyobir
radyobir

Başkan Orman Mario Gomez'e moral verdi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Alman Milli Takımı'na davet edilmediği için üzgün olan Gomez'e, moral verdi.

07 Eylül 2015 10:46 | Kategori:

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Alman Milli Takımı’na davet edilmediği için üzgün olan Mario Gomez ile baş başa bir görüşme yaptı.

Gomez’i teselli eden ve moral veren Orman, "Senin kaliteni biliyoruz. Bunu en kısa sürede göstereceğine de inanıyoruz. Beşiktaş formasıyla göstereceğin performansla Almanya Milli Takımı’na tekrar çağrılacaksın. Atacağın gollerle de Beşiktaş’ta kahraman olacaksın. Sana güveniyoruz” ifadelerini kullandı.

FUTBOLUN PATRONU

Beşiktaş’ta futbol şubesinin de yönetimini alan Orman, kaleci Tolga Zengin’le de bir süre konuştu. Orman’ın Tolga’ya, "Zaman zaman çıkan kaleci aradığımız haberleri doğru değil.

Bu takımın birinci kalecisi sensin. Bu takımın sadece kalecisi değil, aynı zamanda büyüğüsün de. Genç futbolculara ağabeylik yapmanı ve futbolcular arasında uyumu sağlamanı istiyorum. Bu sezon başarılı olacaksak bunu senin performansınla gerçekleştireceğiz” dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI