radyobir
radyobir

Başkent'te sanayi sitesinde yangın

İskitler Oto Sanayi Sitesi'ndeki bir oto lastik dükkanında çıkan yangın bitişikteki 5 iş yerine daha sıçradı. Kısa sürede büyüyen alevler itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren mücadelesi sonucu söndürüldü.

29 Mart 2018 08:37 | Güncelleme :29 Mart 2018 09:11 | Kategori: Yaşam

Ankara'da İskitler Oto Sanayi Sitesi'nde çıkan yangında 6 iş yeri kullanılamaz hale geldi.

Konya-Samsun yolu Turgut Özal Bulvarı'da otomobil lastiği satışı yapılan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen alevler bitişikte bulunan Atakan Caddesi'nde lastik satış ve tamiri yapılan 5 iş yerine daha sıçradı.

Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi alevlere güçlükle müdahale etti. Yangın sırasında yoğun duman zaman zaman rüzgarın da etkisiyle Konya-Samsun yolunun Akköprü istikametinde ulaşımı olumsuz etkiledi.

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren mücadelesi sonucu söndürülen yangın sonrası 6 iş yerinde büyük çapta hasar meydana geldi.

Söz konusu iş yerlerinde bulunan çok sayıda lastik ve otomobil malzemesi yandı.

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI