radyobir
radyobir

Bast Dost F. Bahçeli oluyor!..

Son dönemde ağırlık kazanan Bas Dost iddialarına bir yenisi de Portekiz'den geldi.

01 Temmuz 2018 11:13 | Kategori:

Ülke basını, Sporting Lizbon ile sözleşmesini fesheden 29 yaşındaki Hollandalı forvetin gelecek giyeceği formayı açıladı.

Haberde transferin rakam olarak çözülmesi için ise bir pürüz kaldığının altı çizildi. Buna göre Portekiz ekibinin avukatlarının, oyuncunun transferinden kulübün kasasına da para girmesi için Dost'un avukatları ile görüştüğü bildirildi. F.Bahçe'nin iki tarafın aralarındaki bonservis sorununu çözmesini beklediği kaydedildi.

FİYATINI FIFA BELİRLEYEBİLİR 

Haberlerde ayrıca tarafların anlaşamaması durumunda konunun FIFA'ya taşınacağını belirtildi. 1.96 boyundaki forvetin transferinin ne kadara mal olacağı netlik kazanmasa da 7 milyon Euro'luk bir rakamın telaffuz edildiğini dile getiren Portekiz basını, S.Lizbon'un bu paraya razı olmadığını, FIFA'dan lehlerinde bir karar çıkması halinde Fener'den daha yüksek bir rakam talep edeceklerini ileri sürdü.

Gelecek hafta tüm konuların netlik kazanacağını yazıldı. Öte yandan konunun FIFA'ya taşınması halinde oyuncunun ücretini FIFA'nın belirleyebileceği konuşuluyor.

BEŞİKTAŞ VE G.SARAY DA İSTİYORDU 

Dost'un sözleşmesini feshetmesinin ardından Beşiktaş ve Galatasaray da Hollandalı forvet ile yakından ilgilenmişti. Ayrıca F.Bahçe, Dost'u Wolfsburg'da oynadığı dönemde de kadroya katmak istemiş ancak yüksek maliyetine takılmıştı.

NE OLMUŞTU? 

Sporting'de taraftarlar idmanı basıp oyunculara saldırmıştı. Bu olay sonrası Bas Dost'un da aralarında bulunduğu 8 futbolcu, bu saldırıyı gerekçe gösterip sözleşmelerini tek taraflı feshetmişlerdi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI