radyobir
radyobir

Baykal'ın oğlu: "Almanya'dan enkaz halinde getirdik!.."

Beyin kanaması geçiren eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın oğlu Prof. Dr. Ataç Baykal, babasının sağlık durumuyla ilgili bilgi verirken "Almanya'da tedavi süreci son derece kötüydü. Almanya'dan bir enkaz getirdik ve burada toparlanıyor" dedi.

11 Nisan 2018 08:04 | Kategori: Yaşam

Geçirdiği beyin kanaması sonrası 3 ay boyunca Münih'te özel bir merkezde kalan Baykal'ın oğlu Prof. Ataç Baykal, Almanya'daki tedavi hakkında şunları söyledi:

"Almanya’da fizik tedavi yapılması gerekiyordu ancak yapmadılar. Almanya’ya gittikten sonra zatürre geçirdi. Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi’nde çok daha iyi şartlarda bakıldı. Hatta yoğun bakım altında bile daha iyi fizik tedavi uygulanmıştı. Almanya’dan adeta enkaz getirdik ve burada GATA’da toparlıyorlar. Almanya’ya gitmek bir hataymış.”

Ataç Baykal, babasının sağlık durumunun gittikçe daha iyiye gittiğini de ekledi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI