radyobir
radyobir

Bayram sürprizi acıya dönüştü: 5 ölü

Amasya'da meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti. Kazada ölenlerin çalan telefonlarına jandarma cevap verdi.

02 Eylül 2017 21:11 | Kategori:

İstanbul'dan bayram tatilinde sürpriz yapmak için haber vermeden memleketleri Tokat'a doğru yola çıkan ailenin içindeki otomobilin Amasya’da yaptığı kazada 5 kişi hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, Hasan Basri Gedik (57) yönetimindeki 34 LRZ 97 plakalı otomobil, Amasya - Turhal karayolu Yeşilöz köyü mevkisinde kontrolde çıkarak yaklaşık 10 metreden şarampole devrildi. Kazada sürücü ile araçtaki Rabia (20) ve Zehra Gedik (55), Ahmet ile Fatma Al olay yerinde hayatını kaybetti. Hasan Basri Gedik ile Ahmet Al’ın çalan telefonlarına güvenlik güçleri cevap verdi. Kazayı duyan yakınları olay yerine geldi. Cenazeleri görmek için feryat edenleri güvenlik güçleri sakinleştirmeye çalıştı. 

Polis ve jandarma ekipleri kaza yerinde inceleme yaptı.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI