radyobir
radyobir

Baza içinden ceset çıktı!..

Avcılar'da bir evde baza içine saklanmış kadın cesedi bulundu. Ağır koku nedeniyle eve girilerek bulunan cesedin 26 yaşındaki Ürdünlü Aysheh Khalil'e ait olduğu belirlendi. Khalil'in eşiyle birlikte daireyi 9 gün önce kiraladıkları, eşinin de çocuklarıyla birlikte Ürdün'e gittiği belirlendi. Khalil'in cinayete kurban gittiği değerlendirilirken, ölüm nedeninin Adli Tıp Kurumundaki incelemeyle netlik kazanacağı belirtildi. Khalil'in eşinin cinayet şüphelisi olarak arandığı bildirildi.

18 Ocak 2019 04:21 | Güncelleme :18 Ocak 2019 19:21 | Kategori:

Merkez Mahallesi'ndeki Tüloğlu Sokak'taki 6 numaralı binanın sakinleri, son günlerde hissettikleri ağır kokunun 2'nci kattaki daireden yayıldığını görünce kapıyı çaldı. Ancak, kimse açmadı. Bunun üzerine polise haber verildi. Gelen ekipler evi birkaç ay önce kiralayan emlak bürosundaki görevli ile bağlantı kurarak araştırmaya başladı. Savcılığa haber verilmesi ardından içeri giren Avcılar Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, içeride olağanüstü bir görüntü ile karşılaşmazken araştırma sonucu ağır kokunun bazadan geldiği anlaşıldı. Açılan bazada bir kadının çürümeye başlayan cesedi ile karşılaşıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cesedin Ürdün uyruklu Aysheh Khalil’e ait olduğunu tespit etti. Yapılan araştırmalarda iki çocuk annesi olan Khalil'in 9 gün önce eşi A. A. ile daireyi kiraladığı tespit edildi. Khalil'in annesinin de polise kızıyla ilgili kayıp başvurusu yaptığı tespit edildi. Khalil'in eşi A. A.'nın 2 çocuklarıyla birlikte Ürdün'e gittiği tespit edildi. A. A.'nın cinayetin baş şüphelisi olduğu ve yakalanması için İnterpol'e başvuru yapılacağı belirtildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI