radyobir
radyobir

BEBEĞİNİ ÖLDÜRDÜ

Batman'da, girdiği ilişki sonucu hamile kalan ve ailesinden gizli olarak banyoda doğum yapan 19 yaşındaki C.K., doğurduğu bebeği 21 bıçak darbesi ile öldürdü.

28 Ekim 2014 09:36 | Kategori:

Batman Petrolkent Mahallesi'nde oturan C.K., bu sabah kanama nedeniyle Batman'daki Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne gitti. Burada muayenesi yapılan C.K.'nın doğum yaptığı ortaya çıkınca, doktorlar durumu polise bildirdi. Yapılan araştırma sonucu, kadının kimliği bilinmeyen bir kişi ile girdiği ilişki sonucu hamile kaldığı, bunu ailesinden sakladığı ve bu sabah evinin banyosunda doğum yaptığı ortaya çıktı. C.K.'nın evin banyosunda doğurduğu erkek bebeğini 21 bıçak darbesi ile öldürüp bir poşete koyarak sakladığı ortaya çıkınca C.K., gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Evin banyosunda bir poşet içerisinde bulunan bebeğin cesedi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldi. Polise ifade vermeyi reddeden C.K., adliyeye sevk edildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI