radyobir
radyobir

Bebek'te yakalandılar...

Dizi aşkları gerçek olan Deniz Çakır ve Oktay Kaynarca, Yeniköy'de arkadaşlarıyla buluştu.

08 Şubat 2016 06:00 | Kategori: Magazin

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizinde evli rolü oynayan, gerçek hayatta da bir süredir birlikte olan Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır, önceki gün Bebek’te görüntülendi.

Habercilere görüntü vermemek için büyük çaba sarf eden çift, ayrı araçlarla Bebek’e geldi. Ardından Çakır, sevgilisinin aracına geçti. Aşıklar, Kaynarca’nın arabasıyla dostlarıyla buluşmak üzere Yeniköy’e gitti.

KUCAĞINDAN İNDİRMEDİ

Yeniköy’de bir balık restoranına giden Kaynarca ve Çakır, caddenin diğer tarafından olan dostlarına yardım etmek için yanlarına gitti. Kaynarca, pusette olan arkadaşının bebeğini kucağına alarak caddeden karşı tarafa geçirdi.

Kucağında bebekle mekana giren ünlü oyuncu ve Çakır, gün boyu bebekle ilgilendi. İkilinin bu görüntüsü, ‘bebek provası yapıyorlar’ yorumlarına neden oldu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI