radyobir
radyobir

Bedavaya sol bek!..

Hasan Ali ve İsmail'den verim alamayan F.Bahçe, sol bekini buldu...

04 Ekim 2017 13:16 | Kategori:

Süper Lig'de zirvenin 8 puan gerisine düşen Fenerbahçe devre arasında yapacağı kaliteli takviyelerle şampiyonluğu kovalamanın hesaplarını yapıyor.

Hasan Ali ve İsmail Köybaşı'ndan istediği performansı göremeyen Fenerbahçe'de, Kocaman öncelikli transfer mevkiini sol bek olarak belirledi. Bu rapor doğrultusunda iyi bir sol bek transferi yapmak isteyen sarı-lacivertliler ilacını İngiltere'de buldu.

İngiliz devi Manchester United forması giyen Daley Blind'i listesine dahil eden Kanarya, futbolcuya sadece imza parası ödeyecek. 27 yaşındaki futbolcu bu sezon Manchester ekibinde beklenen süreleri alamadı.

SEZON SONU BEDAVA

Sezon sonunda sözleşmesi uzatılmayacak olan HollandalI futbolcu için elini çabuk tutmak isteyen sarı-lacivertliler, tecrübeli isme uzun süreli bir kontratla teklifini iletecek.

Devre arasında bu transferi noktalamak isteyen Fener, bunu başaramazsa sezon sonunda yıldız isme imza attıracak. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI