radyobir
radyobir

Bedelli askerlik erkene mi çekiliyor?.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Brüksel dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı. Erdoğan 'Bedelli askerlik' için tarihin erkene çekilebileceğini söyledi.

14 Temmuz 2018 08:34 | Kategori:

Erdoğan "En büyük beklentilerden biri de bedelli askerlik konusu. Bu konuda mesaj verebilecek misiniz?" sorusunu şöyle cevapladı:

"Konuyla ilgili olarak Milli Savunma Bakanımız çalışmalarını yapacaklar, hazırlıklarını yapacaklar. "Bunu inşallah seçimden sonra ele alacağız" demiştim. Nasılı, nedeni, her şeyiyle, MSB yapacak çalışmayı. Ne kadar kişiyi kapsayacak, hangi yaş grupları arasında olacak, ücret ne kadar olacak, tüm bu konular belirlenecek. Zannediyorum en kötü ihtimalle yeni yasama döneminde açıklamış oluruz. O zamana kadar da hazırlıklarımızı bitirmiş oluruz. Belki Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile çıkarmayı da deneyebiliriz. O zaman daha erkene çekmiş oluruz."

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI