radyobir
radyobir

Belhanda eşyalarını topladı!..

Fatih Terim tarafından son iki maçta ilk 11'de oynatılmayan tecrübeli oyuncunun yeni takımı belli oldu.

28 Ocak 2018 11:17 | Kategori:

Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. Ndiaye'yi, Stoke City'e satmaya hazırlanan sarı kırmızılılar Belhanda ile de yollarını ayıracak... Faslı yıldız ise yeni takımını buldu...

Günün flaş transfer haberi Belhanda’dan geldi. Alman kulübü Werder Bremen, Faslı yıldızla ciddi olarak ilgileniyor. Tarafların menacerler vasıtasıyla görüşme yaptığı ve büyük ölçüde el sıkıştığı gelen haberler arasında.

Eğer kesin olarak anlaşma sağlanırsa, Werder Bremen’in Galatasaray’a resmi teklif sunacağı öğrenildi. Teknik patron Fatih Terim’in 2 maçtır ilk 11’de şans tanımadığı Belhanda’nın gidişine onay vereceği iddia ediliyor.

Ancak transferin bitimine kısa süre kala hem Ndiaye hem de Belhanda gibi iki kritik isimle yolların ayrılmasıyla, şampiyonluk yarışında takımın negatif yönde etkileneceği endişesi, yönetimi bu konuda kararsızlığa itiyor.

Belhanda ise Werder Bremen ile tamamen anlaşmış durumda. O da Galatasaray'daki durumundan rahatsız ve ayrılmayı kafasına koydu... Çarşamba gününe kadar Belhanda'nın durumu kesinlik kazanacak. Ancak, Werder Bremen forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI