radyobir
radyobir

Benfica Sinan için kesenin ağzını açtı!..

Sinan Gümüş'ü ısrarla isteyen Benfica'nın yöneticilerinin gelecek hafta başında İstanbul'da olması bekleniyor. Portekiz temsilcisi 3.5 milyon Euro'yu (15 milyon TL) gözden çıkardı, transfer gelişmelerine göre Galatasaray da bu işe sıcak bakıyor.

13 Temmuz 2017 09:42 | Kategori:

Galatasaray’da sadece gelecek değil, gitmesi gündemde futbolcular açısından da hareketlilik söz konusu. Teklif alan isimlerden biri de Sinan Gümüş. Genç oyuncuyu uzun zamandır ısrarla isteyen Benfica’nın yöneticilerinin önümüzdeki hafta başında İstanbul’a gelip yüzyüze bir görüşme gerçekleştireceği vurgulandı.

Maaşını ikiye katlayacak

Portekiz temsilcisinin bu transfer için gözden çıkardığı rakam ise 3.5 milyon Euro, yani yaklaşık 15 milyon TL... Sarı-Kırmızılı ekibin altyapısından yetişen Sinan Gümüş, Galatasaray’da yıllık 600 bin Euro (2.4 milyon TL) garanti para kazanıyor. Benfica’ya gitmesi halinde hem takımına önemli bir bonservis bedeli getirmiş olacak hem de kendisi yeni ekibinde neredeyse 2 kat daha fazla maaş alacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI