radyobir
radyobir

Beni bilen bilir

Geçtiğimiz dönem Burak Özçivit ile oynadığı "Kara Sevda" adlı dizide parlayan Hazal Filiz Küçükköse, önceki akşam Nişantaşı'nda ortaya çıktı.

09 Ekim 2017 13:35 | Kategori: Magazin

Kendisi gibi oyuncu olan eşi Tufan Tunalı'ya ihanet ettiği iddiasıyla mahkemelik  olan çift uzun süre sessiliğini korurken Küçükköse, bir açıklama yaptı. Oyuncu, "Duruşumu ve aldığım aile eğitimini koruyorum. Olduğum gibi davranıyorum bunun üzerine söylicem pek bir şey yok mahkemede her şey ortaya çıkacak" diyerek ihanet haberlerini yalanladı. 'Rüya' adlı dizide başrollerini beraber paylaştığı Ceyhun Mengiroğlu, adlı isimlede aşk dedikodularına da cevap  veren Hazal Filiz Küçükköse, "Benim artık bütün partnerlerimle haberim çıktı. Artık ne diyeyim Söyleyeceğim tek şey var. Beni bilen bilir. Mahkemeyi bekliyoruz  hepimiz" cevabını verdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI