radyobir
radyobir

Beren neden gelmedi?..

Kenan Doğulu, önceki akşam Wolkswagen Arena'da dev bir konsere imza attı. İki gün önce boşanma haberlerini yalanlayan Kenan Doğulu'yu Beren Saat'in yalnız bırakması ise dedikoduları yeniden alevlendirdi.

04 Mart 2019 02:20 | Kategori: Magazin

Kenan Doğulu, Kerki ve Solfej’in düzenlediği 360 derece konseriyle Volkswagen Arena’da 25 yıllık kariyerinin en sıra dışı performansına imza atarak, binlerce hayranına bir ilk yaşattı. Türkiye’nin ilk 360 derece konseri için Volkswagen Arena’ya 350 m2’lik özel bir sahne kuruldu. Hayranlarının büyük ilgi gösterdiği konserde Kenan Doğulu, Volkswagen Arena’ya kurulan dev altıgen sahnesinde eğlenceli, dansa davet eden özel repertuvarıyla tüm salonu konser boyunca dansa kaldırdı. 180 kişilik dev prodüksiyon ekibi, her biri alanında usta isimlerden oluşan 14 kişilik orkestrası ve dansçıların eşlik ettiği konserde Doğulu, teknoloji ve müziği bir araya getirerek seyircileri görsel ve işitsel bir yolculuğa çıkardı.

Kenan Doğulu ‘360 derede konser olması benim de ilk defa yaşadığım, seyircinin de ilk defa yaşadığı bir tecrübe, herkesin iç içe göz göze bütünlük halinde olması heyecan verici ‘ diyerek konsere Barış Manço’nun ölüm yıl dönümü sebebiyle ustasına saygı olarak ‘Dönence’ şarkısı ile başladı. Seyircinin tüm şarkılara eşlik ettiği konser led ışık, lazer şovu, renk efektleri ve ışık oyunlarıyla adeta görsel bir şölene dönüştü.

Sahnede Doğulu’ya piyanoda Ozan Doğulu ve Mustafa Haybat, elektro gitarda Gökay Semercioğlu, bas gitarda Orhan Deniz, davulda Nedim Ruacan ve Mehmet İkiz, perküsyonda Abbas Karacan, vokallerde Duygu Soylu ve Sinem Akkaya, trompette Tolga Bilgin, trombonda Ziya Arman, saksafonda Serkan Altınok, kanunda Burçin Bahar Cantürk ve çelloda Yasemin Özler eşlik etti.

5 bin kişinin izlediği konserde Doğulu, 3 saate yakın sahnede kalarak toplam 26 şarkı seslendirdi. Bugüne dek yaptığı her proje ile büyük beğeni toplayan Kenan Doğulu konser bitiminde dakikalarca ayakta alkışlandı.



Hande Subaşı

Doğulu’ya Ünlü Akını

Ünlü isimler Kenan Doğulu’yu bu özel gecede yalnız bırakmadı. Doğulu konserini izleyenler arasında Seranay Sarıkaya, Ezgi Mola, Aybüke Pusat, Hazal Filiz Küçükköse, Hilal Altınbilek, Hande Subaşı ve Emir Ersoy gibi birçok isim yer aldı.

Beren Gelmedi

Ünlü oyuncu Beren Saat, boşanacağı iddia edilen eşi Kenan Doğulu’nun konserini izleyeme gelmedi. Kenan Doğulu, boşanma haberlerini "Ne boşanması aramızda problem yok” diyerek yalanlasa da Seren Saat’in konseri izlemeye gelmemesi iddiaları güçlendirdi.  



Serpil Doğulu

Ayrılık Haberi Şaşırttı

Kenan Doğulu’nun annesi Serpil Doğulu, konseri izleyenle arasındaydı. Kenan Doğulu ile Beren Saat’in ayrılık iddiaları sorulan Serpil Doğulu, "Aile büyüğü olarak Beren Hanım ile Kenan Bey’in ayrılık haberleri doğru mu?” sorusuna "Ben bilmiyorum. Siz daha iyi bilirsiniz” şeklinde yanıt verdi.



Ezgi Mola, Mustafa Aksakallı

İlk Kez El Ele

Ezgi Mola, yaklaşık 5 aydır birlikte olduğu işletmeci sevgilisi Mustafa Aksakallı ile ilk kez el ele görüntülendi. Keyifli halleriyle dikkat çeken ikiliden Aksakallı, Kenan Doğulu şarkısıyla Ezgi Mola’ya gönderme yaparak "Ben artık şarkımı değiştim. Kandırdım yaptım” dedi.



Serenay Sarıkaya

Serenay Sus Pus

Serenay Sarıkayı, konseri izlemeye tek başına geldi. Aracından iner inmez hızla konser alanına geçen Sarıkaya, soruları yanıtsız bıraktı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI