radyobir
radyobir

Beren'siz doğum günü

Kenan ve Ozan Doğulu'nun annesi Serpil Doğulu ve eşi Ece Doğulu önceki akşam Levent'te ki L'assiette adlı mekanda birlikte doğum gününü kutladı.

10 Şubat 2018 02:22 | Kategori: Magazin

Ozan Doğulu’nun eşi Ece Doğulu 30. yaşını kutladı. Doğum günü partisi için kapatılan mekanda yaklaşık 80 kişilik arkadaş grubuyla kutlama yapan Ece Doğulu, 1 gün sonra doğum günü olan kayınvalidesi Serpil Doğulu’ya sürpriz yaptı.



1 gün arayla olan doğum günü için Ece Doğulu, doğum günü pastasını saatler 12’yi gösterdiğinde Serpil Doğulu’yla birlikte kutladı. Sürpriz karşısında şaşıran Serpil Doğulu gelini Ece Doğulu hakkında, "Ececiğim bu üç torunu bana verdiğin için teşekkür ederim. Ozan sen bir sebepsin. Ecem doğurdu. Ecem benim elimde büyüdü. Onu çok seviyorum” dedi. 



Doğulu ailesinin tüm fertlerinin katıldığı doğum günü partisine Serpil Doğulu’yla aralarının sürekli bozuk olduğu söylenen Kenan Doğulu’nun eşi Beren Saat ABD’de olduğu için katılmazken, Saat’in annesi Ayla Saat ve anneannesi Habibe Dikmen gecede yerlerini aldılar. Parti sonrası basın mensuplarına görüntü vermek istemeyen Kenan Doğulu, mekanı arka kapıdan terketti.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI