radyobir
radyobir

Berkay Açıkhava'yı coşturdu

erkay, Avrupa Müzik & Atlantis Yapım işbirliğiyle gerçekleşen "Muud Harbiye Açıkhava Konserleri" kapsamında önceki gece sahnedeydi. sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Berkay, ''BEnim için Harbiye Açık hava sahnesi çok önemli ve çok özel bir yer. onun bu sene harbiye benim için konser verdiğim en özel sahne'' dedi.

06 Ekim 2017 13:20 | Kategori: Magazin

Sürprizleri arasında uzun süredir yoğun bakımda olan ve eski sağlığına kavuşan İrem Derici'ninde olacağını söyleyen Berkay, ''İrem ile sürekli iletişim halindeydik. İrem ile böyle birşey yapmayı planlıyorduk ama rahatsız olduğu için dile getirmedim ama sağ olsun o özgüre sordu. Benim İrem'e sahnem sonsuza kadar açık, o kadar enerjisi yüksek  ve o kadar iyi bir şarkıcı ki, onunla bu sahneyi paylaşmak çok güzel olacak'' dedi ve ekledi. '' Ama asıl önemli bir şey ikinci bölüm açılışını geçen sene söz vermiştim, Deniz Seki ile yapacağım. Çünkü Deniz'in şarkısını söylerken dedim, inşallah burada seneye birlikte şarkı söyleriz. Deniz'de sağ olsun, beni kırmadı. ikinci bölümde Deniz Seki ile olacak. Benim için çok güzel bir gece olacak'' dedi. İrem Derici'nin sağlık durumu hakkında da bilgi veren Şarkıcı, ''İrem maşallah aslan gibi. Bundan sonra haftada bir gün onu et yemeğe götüreceğim, öyle bir karar aldık'' dedikten sonra açık havayı hınca hınç dolduran 5000 kadar hayranına koştu. 

Berkay ve İrem düet yaptı

İlk bölümün sonunda yaklaşık 18 gündüz tedavi gören ve bu süre içerisinde 12 günden fazla yoğun bakımda kalan İrem Derici, tedavi sürecinin bitmesinden sonra ilk kez sahneye çıktı. Berkay ile birlikte ''Kalbimin tek sahibine'' adlı parçasını söyleyen İrem Derici'yi sevenleri alkış yağmuruna tuttu. Şarkının bitmesi ile ilk bölüm sona erdi. Berkay, İrem Derici'yi kucağına alarak kulise kadar götürdü.

İrem Derici o zor günleri anlattı

ilk bölümün araya girmesi ile gazetecilerin sorularını yanıtlayan Derici, ''Tedavi sürecim devam ediyor. İlaç tedavisi hala görüyorum. yaklaşık 1 ay daha ilaç alacağım. tedavi süresince 4 kilo aldım. Geri kalan 4 kiloyu da Berkay ve eşi aldıracak. Haftada bir gün bana et yedirecekler'' dedi.
Gazetecilerin, ''Lider bey tatilini kesip geldi. Rıza bey çiçek yolladı. Neler söyleyeceksiniz'' sorusuna şarkıcı ''Sağ olsun onlarda değer vermişler. Hepimiz birbirimize güzel anılar bırakıyoruz. o yüzden onlara da çok teşekkür ederim. Sizlere, aileme ve bütün sevdiklerime çok teşekkür ederim. Hepiniz bana çok destek oldunuz'' dedi. Sıkıntılı günleri yavaş yavaş geride bıraktığını belirten sanatçı, ''Bundan sonra uykuma, yediğime ve içtiğime çok dikkat edeceğim. Çünkü bu çıkan hastalıklardan bir tanesi solunum yetmezliğiydi. Benim işim ne şarkı söylemek. Eğer dedim ben Allah'ın bana verdiği bu sesi kaybedersem, şarkı söylemeyecek duruma gelirsem kendimi asla affetmem dedim. Rabbimin bize verdiği her şeyi koruyacaksın. Bu dersi çıkardım'' dedi.

Berkay benim kıymetlimdir

Konserin ikinci bölümünde sahneye çıkacak olan Deniz Seki'de sahne öncesi soruları yanıtladı. Seki, ''Ben bu gece çok kıymetli arkadaşım Berkay'ın konuk sanatçısıyım. Berkay benin çok kıymetlidir, çok değerlidir. Beni de konuk etti, ben de kıramadım ve yanındayım. Çok heyecanlıyım'' dedi. 

Konser maratonunun ikinci yarısında Deniz Seki sahneye asansörle geldi. Berkay ise Seki'yi dizlerinin üzerinde bekledi. ikili, ilk olarak "Masal” şarkısını ardından "İyisin Tabii” yi birlikte seslendirdi.

Ünlü akını

Berkay’ı ikinci Harbiye Açıkhava konserinde eşi Özlem Katipoğlu, Murat Dalkılıç, Demet Akalın, Okan Kurt, Koray Avcı, Yılmaz Vural, Buse Terim - Volkan Bahçekapılı, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak gibi bir çok ünlü isimler de yalnız bırakmadı.

GECEDEN NOTLAR

- Dev bir prodüksiyon ile sevenleriyle buluşan sanatçının ilk sürprizi, özel tasarlanmış sahnesiydi. Sahne içine yerleştirilen basamaklar ile orkestrası için özel ışıklandırılmış bir alan yaratan Berkay’a 13 kişilik orkestrası ve 25 dansçı eşlik etti.
- Konserine "Yaz” şarkısıyla başlayan Berkay, eski ve yeni şarkılarını Açıkhava Tiyatrosu’nu dolduran binlerce kişiyle birlikte söyledi. Berkay, konserinde tasarımcı Hatice Gökçe imzalı üç farklı kostüm giydi.
- 200 kişilik bir ekibin çalıştığı konserde Berkay, söylediği şarkılarla bol bol alkış aldı! Berkay’ın muhteşem performansına eşlik eden, özel olarak hazırlanan görsel şovlar, sahne üzerindeki dev led ekranlardan yansıtıldı. Renk efektleri ve ışık oyunlarıyla görsel bir şölene dönüşen konseri için Berkay, 280 bin TL harcadı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI