radyobir
radyobir

Berkay bu kış Whitefest'te

Binlerce üniversite öğrencisinin katılımıyla gerçekleşen kış aylarının en büyük etkinliği Yapı Kredi Play Whitefest 2020 için geri sayım başladı. Türkiye'nin en büyük kış ve gençlik festivali olan Yapı Kredi Play Whitefest 2020 için yapılan anketlerde öğrencilerin sahnede görmeyi en çok istediği isim seçilen Berkay bu kış Uludağ'da müzik, eğlence ve kar tutkunu gençlerle bir araya gelecek.

30 Ocak 2020 10:45 | Kategori: Yaşam

Jolly Tur’un gençlik markası Unitravel’in düzenlediği ve geçtiğimiz sene rekor katılımcı sayısına ulaşan Yapı Kredi Play Whitefest 2020 için geri sayım başladı.

Türkiye'nin en büyük kış ve gençlik festivali olan ve her yıl Uludağ’da binlerce üniversiteli gencin katılımıyla gerçekleşen Yapı Kredi Play Whitefest 2020 bu yıl da müzik, eğlence ve kar tutkunu gençleri yerli-yabancı en gözde sanatçı ve DJ performanslarıyla ağırlayacak.

8.000 öğrenci üzerinde yapılan "Whitefest sahnesinde kimi görmek istersiniz" anketinde en çok oyu alan Berkay bu yıl Yapı Kredi Play Whitefest 2020 kapsamında 3 – 6 – 9 Şubat 2020 tarihlerinde Uludağ'da sahneye çıkacak.

Yapı Kredi Play Whitefest 2020 bu yıl da Uludağ'da birbirinden güzel konserler ve aktivitelerle eğlenceyi zirveye taşıyacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI