radyobir
radyobir

Berrak'tan kaçamak yanıt...

Fi dizisinin başarılı oyuncusu Berrak Tüzünataç, Arnavutköy'de arkadaşları ile bir mekandan çıkarken görüntülendi.

05 Mayıs 2017 00:07 | Kategori: Medya

Gazeteciler ile ayaküstü röportaj gerçekleştiren güzel oyuncu, uzun süredir bir projede olmadığını belirtti. Tüzünataç, sözlerine şöyle devam etti:

''Dizi güzel gidiyor, içerik olarak çok güzel gerçek hayattaki gibi bir şeyleri canlandırıyoruz, bugünde rakamlar geldi ve çok güzel sonuçlar almışız umarım alnımızın akıyla tamamlarız'' dedi.

Sevgilisi Birkan Sokullu ile ilişkisi hakkında konuşan Berrak Tüzünataç ''Her şey çok güzel gidiyor'' dedi. Geçtiğimiz günlerde Seranay Sarıkaya'nın yapmış olduğu Evlilik ve çocuk kariyeri öldürür açıklamaları hatırlatılan Tüzünataç, ''Seranay benim canım, röportajı okumadım çok yorum yapmak istemiyorum ama bence insanın iyi hissederek yaptığı bir şey hiçbir şeye zarar vermez ''diyerek kaçamak cevaplar verdi. Tüzünataç röportajın ardından arkadaşları ile Arnavutköy sokaklarında gözden kayboldu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI