radyobir
radyobir

Beşiktaş almadı ama harikalar yaratıyor!..

Beşiktaş'ın beğenmeyip transfer etmekten vazgeçtiği İtalyan golcü Mario Balotelli, yeni takımı Nice'de harikalar yaratıyor.

22 Eylül 2016 10:37 | Kategori:

Fransa Birinci Futbol Ligi'nin (Ligue 1) 6. haftasında Nice, sahasında oynadığı ve Mario Balotelli'nin 2 gol attığı maçta Monaco'yu 4-0 yenerek ligin zirvesine yerleşti.

Nice kentindeki Allianz Riviera Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip, 18. dakikada Paul Baysse ve 31. dakikada Mario Balotelli'nin rakip fileleri havalandırmasıyla ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

Balotelli ile 69. dakikada bir gol daha bulan Nice, 86. dakikada Alassane Plea ile farkı 4'e çıkardı ve Monaco'yu 4-0 mağlup etti. Monaco'da Tiemoue Bakayoko, 83. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Nice'in bu sezon kadrosuna kattığı İtalyan golcü Mario Balotelli, ligde çıktığı 2 maçta 4 gole ulaştı. 26 yaşındaki forvet, geçen sezon İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) Milan formasıyla 20 karşılaşmada 1, 2014-2015 sezonunda da İngiltere Premier Lig'de Liverpool ile 16 müsabakada 1 gol kaydetmişti.

Böylece Balotelli, son 2 sezonda ligde attığı toplam gol sayısından daha fazlasını bu sezon Nice formasıyla 2 maçta ağlara göndermeyi başardı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI