radyobir
radyobir

Beşiktaş aradığı forveti buldu...

Beşiktaş yeni forvetini buldu gibi... Yıldız isimle aradaki ufak pürüzler giderildiğinde transfer açıklanacak.

20 Ocak 2018 13:48 | Kategori:

Cenk Tosun'u Everton'a rekor bir para karşılığı satan Beşiktaş, milli yıldızın yerini dolduracağı ismi buldu. Hatta bu oyuncuyla da el sıkışıldı. Transfer en kısa sürede açıklanacak...

Cenk Tosun'u Türk futbol tarihinin rekor bonservis bedeliyle Everton'a gönderen Beşiktaş, yeni forvet arayışlarını sonlandırıyor. Siyah-beyazlılar, West Ham United'ın Meksikalı golcüsü Javier 'Chicharito' Hernandez'in transferini bitirmek üzere.

Londra'da bulunan Fikret Orman ve transfer komitesi, 29 yaşındaki yıldız oyuncunun menajeri ve kulübüyle transferin son detaylarını görüşüyor.

Beşiktaş, Chicharito'yu bonservisiyle transfer etmek istiyor. İki kulüp 8.5 milyon euro civarında bir bedel karşılığında anlaşmaya çok yakın.

Beşiktaş, Meksikalı golcüyle de yıllık 3.5 milyon euro'ya el sıkıştı. Transferin yakın zamanda resmiyet kazanması bekleniyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI