radyobir
radyobir

Beşiktaş bekini Çizme'de arıyor

Çizme basını, sağ bekte sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ın Juventus'un 33 yaşındaki yıldız ismi Lichtsteiner ile ilgilendiğini yazdı. İsviçreli futbolcu, Juve'nin Şampiyonlar Ligi kadrosuna da alınmamıştı.

05 Eylül 2017 13:15 | Kategori:

Beck’i Stuttgart’a 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında gönderen Beşiktaş, Gökhan Gönül’ün sakatlığı sürecinde ilk etapta sorunu takım içinden çözmeyi düşünüyor. Ancak dış basının iddiasına göre Siyah- Beyazlılar sağ bek arayışında bulunuyor. İtalya’dan calciomercato, Kara Kartal’ın Juventus’un başarılı oyuncusu Lichtsteiner ile ilgilendiğini yazdı. Juve’nin Şampiyonlar Ligi kadrosuna almadığı 33 yaşındaki yıldız sağ bek, büyük hayal kırıklığı yaşadığını söylemişti. Beşiktaş’ın, şartların uygun olması halinde 8 Eylül’e kadar Lichtsteiner’i alabileceği belirtildi. 2011’den bu yana Juventus’ta forma giyen Lichtsteiner, bu sezon çıktığı 2 lig maçında 1 asist yaptı.

1 senelik sözleşmesi var 

Hem hücumda hem de savunmada oldukça verimli bir performans ortaya koyan İsviçreli futbolcu, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle ön plana çıkıyor. 33 yaşındaki oyuncunun Juventus ile olan sözleşmesi Mayıs ayında sona eriyor. Beşiktaş, yüksek bir bonservis bedeli istenmemesi halinde Lichtsteiner’i renklerine bağlayabilir.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI