radyobir
radyobir

Beşiktaş Burak Yılmaz'ı istedi...

Trabzonspor'un milli yıldızı için çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

20 Ocak 2018 18:59 | Kategori:

Beşiktaş'ın Antalya'daki devre arası kampında Burak Yılmaz için nabız yokladığı ortaya çıktı. Gelin bu haberin tüm detaylarına hep birlikte bakalım...

Çin macerasını noktalayarak Trabzonspor'a geri dönüş yapan Burak Yılmaz, bordo mavili forma altında sezonun ilk yarısında harikalar yaratmış ve adeta takımını tek başına sırtlamıştı.

Antalya kampında ise Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın eski oyuncuları için nabız yokladığı ileri sürüldü... Orman'ın bizzat, Trabzonspor'un kapısını çaldığı öğrenildi.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile görüşen Fikret Orman, 'Şenol Hocamız Burak Yılmaz'ı çok istiyor. Oyuncuya talibiz.' dediği ortaya çıktı.

Buna karşın Usta, yıldız golcülerini bırakmaya niyetleri olmadığını iletti. Siyah Beyazlı ekip Burak Yılmaz için Trabzonspor'a 6 milyon + Mitrovic teklifi yaptığı belirtildi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI