radyobir
radyobir

Beşiktaş Gignac'ın peşinde...

Cenk Tosun'u Everton'a sattıktan sonra forvet hattında Negredo ve Love'dan beklediğini alamayan Beşiktaş, golcü arayışında.

03 Haziran 2018 15:31 | Kategori:

Yönetim geçen sezon da Fransız oyuncuyu çok istemiş ancak bu transfer gerçekleşmemişti.

AVRUPA'YA DÖNMEK İSTİYOR 

Futbol hayatına Avrupa'da devam etmek isteyen Gignac için ilk adımı atan yöneticiler oyuncunun menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdi.Bu görüşmede Fransız golcü için yıllık 2.5 milyon Euro önerildi.

SON 3 SEZONDA 77 GOL ATTI 

Meksika ekibi Tigres'te 3 sezondan beri oynayan Gignac geçen sezon oynadığı 42 resmi karşılaşmada fileleri 18 kez havalandırdı. Fransız golcü 3 sezonda ise toplam 77 gol atarak takımına büyük katkı sağladı.

MENAJER İMZA PARASI İSTEDİ 

Beşiktaş Yönetimi'nin yıllık 2.5 milyon Euro teklifini değerlendirmeye alan Gignac'ın menajerinin 2 milyon Euro imza parası istediği öğrenildi. Yönetimin bu rakamı aşağı çekmeye çalıştığı öne sürüldü.

CEZA ALANINDA ÇOK ETKİLİ 

Fransız golcü Gignac özellikle ceza alanında hava toplarında çok etkili olurken tutulması zor bir futbolcu.

PERFORMANSI GİDEREK DÜŞTÜ 

Tıgres'te 3 sezondur oynayan Gignac ilk sezon 34, 2. sezon 25 gol attıktan sonra son sezon rakip ağları 18 kez havalandırdırdı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI