radyobir
radyobir

Beşiktaş'ı beraberlikler yaktı!..

Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'la 2-2 berabere kalan Beşiktaş geride kalan 24 haftada aldığı 6 beraberlikle 12 puan kaybetti.

13 Mart 2017 13:43 | Kategori:

Mina ÖZERTAN

Ligde en yakın rakibi Medipol Başakşehir'in önünde, 54 puanla zirvede yer alan Siyah-Beyazlılar Kayserispor ile berabere kalmasına rağmen zirvedeki 4 puanlık avantajını da korudu.

24 haftada Süper Lig'de karşılaştığı rakiplerinden 16 maçta 3 puan koparan Kartal, aldığı 6 beraberlikle 12 puan kaybederken, sadece 2 maçta rakiplerine boyun eğdi.

GEÇEN SEZON DAHA AZDI 

Beşiktaş, şampiyon olarak tamamladığı geçen sezonun 24 haftalık bölümünde ise sadece 3 berberlik almış, ligi ise sadece 4 beraberlikle tamamlamıştı.

14 MAÇI BERABERE TAMAMLADI

Siyah-Beyazlılar sezon başından bu yana ise resmi maçlarda toplam 23 galibiyete ulaşırken, Süper Kupa'da oynadığı Galatasaray mücadelesi de dahil olmak üzere 14 maçı beraberlikle tamamladı. Spor Toto Süper Lig'de 6 beraberlik alan Beşiktaş, Avrupa kupalarında ise 5 maçta eşitliği bozamadı.Kara Kartal, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki 7 karşılaşmada ise 2 beraberlik aldı.

SON 2 MAÇTA DENGEYİ BOZAMADI

Kara Kartal, oynadığı son 2 maçta ise dengeyi bozamadı.UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Olympiakos ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, Süper Lig'de de Kayserispor maçından 2-2 eşitlikle ayrıldı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI