radyobir
radyobir

Beşiktaş o Brezilyalının peşinde...

Teknik direktör Şenol Güneş'in, "Savunmaya takviye şart" sözleri üzerine harekete geçen yönetim, menacerlerin önerisiyle İnter'in Brezilyalı stoperini gündeme aldı. İtalyanlar kapıyı 7 milyon Euro'dan açtı, pazarlıklar sürüyor.

20 Mayıs 2016 15:34 | Kategori:

Önümüzdeki sezon Avrupa’da da adından söz ettirmek isteyen Beşiktaş, şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşarken, gelecek sezonun transfer çalışmaları için de düğmeye bastı. Teknik direktör Şenol Güneş’in sezon değerlendirmesinde, "Mutlaka takıma takviye yapacağız. Özellikle savunmaya transfer şart” demesinin ardından harekete geçen Siyah-Beyazlı yönetim, rotayı İtalya’ya çevirdi.

Stoper konusunda ilk düşünülen ismin, menacerlerin önerisiyle Galatasaray’ın eski teknik direktörü Roberto Mancini’nin hocalığını yaptığı İnter’in Brezilyalı defans oyuncusu Juan Jesus olduğu öğrenildi. Daha önce Fenerbahçe’nin de gündemine gelen Jesus, 2011 yılından beri formasını giydiği İnter’de bu sezon 23 karşılaşmada forma giydi. 

Sol bek de oynayabiliyor

Hava toplarında son derece etkili olan 24 yaşındaki sol ayaklı oyuncu, savunmanın ortasında oynamasının yanı sıra gerektiğinde sol bek de oynayabiliyor. İtalyan temsilcisinin Jesus için 7 milyon Euro’dan kapıyı açtığı konuşuluyor. Ancak Kartal’ın bu oyuncuyu, 4.5-5 milyon Euro arası bir rakama alabileceği öğrenildi.

Pazarlıkların menacerler tarafından yapıldığı bildirildi. Bu arada Kartal’ın, İnter’le oynayacağı hazırlık maçının İstanbul’da 7 Ağustos’ta yapılması kesinleşti. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI