radyobir
radyobir

Beşiktaş'ta Gökhan Töre defteri kapandı

Şenol Güneş, Gökhan Töre'nin affedilmesini istemedi. Kontratı sezon sonu bitecek olan Töre için böylece Beşiktaş defteri şimdilik kapandı.

22 Şubat 2019 09:04 | Kategori:

Devre arası kampa götürülmeyen Gökhan Töre, TFF’ye verilen listede yer alsa da affedilmedi. Böylece kontratı sezon sonu bitecek olan Töre’nin Beşiktaş defteri kapandı. Teknik direktör Şenol Güneş, yönetime verdiği raporda, Töre için bir af talebinde bulunmadı. Quaresma’nın takımda kalması Töre’ye olası geri dönüşü de kapattı.

TOLGA'YA SICAK BAKIYOR

Sakatlık sonrası eski formun kavuşamaması Güneş ile yaşadığı iletişim sorunu Töre’yi gözden düşürdü. Töre’nin sosyal medyada üzerinden, takımdan ayrılan Tolgay Arslan’ın açıklamasını beğenmesi ve neden kadro dışı olduğunu bilmediğini açıklaması da affının önündeki engelleri oluşturdu. Öte yandan Güneş, kaleci Tolga Zengin’in geri dönmesine ise yeşil ışık yaktı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI