radyobir
radyobir

Beşiktaş'tan TFF'ye fikstür başvurusu

Türkiye Futbol Federasyonu'nun ligdeki düzenlemesinden memnun olmayan Beşiktaş yönetimi, 1 Ekim'deki Çaykur Rizespor maçının 2 Ekim'e kaydırılmasını istiyor.

15 Eylül 2016 13:27 | Kategori:

Beşiktaş yönetimi, TFF'nin düzenlemesinden yana dertli... 
 
Spor Toto Süper Lig ile Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı maçlar arasında yeterli zaman olmadığını düşünen siyah-beyazlılar, 24 Eylül-1 Ekim arasındaki fikstürün değiştirilmesini istiyor.
 
Özellikle 28 Eylül'de İstanbul'da oynayacağı Dinamo Kiev maçından sonra 1 Ekim Cumartesi günü deplasmandaki Çaykur Rize maçının, 2 Ekim'e alınmasını talep edecek olan Beşiktaş yönetimi, "24 Eylül'de Galatasaray, 28 Eylül'de Dinamo Kiev ile oynayacağız. 1 Ekim'de de Rize'ye gidiyoruz. Avrupa'da olmayan Galatasaray ise 2 Ekim'de oynuyor" diyerek maçın pazar ya da pazartesiye kaydırılmasını isteyecek.
 
Beşiktaş, ligde 3-1 kazanılan Karabükspor maçının da Cumartesi'den Cuma'ya alınmasını istemiş ancak kabul edilmemişti. Maç sonrası Beşiktaş teknik Direktörü Şenol Güneş, "Benfica maçı için taktik idmanı yapmaya zamanımız yok" demişti.
 
BEŞİKTAŞ'IN FİKSTÜRÜ
 
18 Eylül Akhisar Bld-Beşiktaş
24 Eylül Beşiktaş-G.Saray
28 Eylül Beşiktaş-Dinamo Kiev
1 Ekim Çaykur Rize-Beşiktaş

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI