radyobir
radyobir

Beşiktaş'tan Vida'ya yeni teklif...

Beşiktaş'ın önceki gün Kayserispor ile oynadığı hazırlık maçında Şenol Güneş oyunculara ciddi uyarılarda bulundu. Öte yandan transfer çalışmalarını sürdüren Kara Kartal, Vida'ya önemli teklifler yaptı!

04 Eylül 2017 10:27 | Kategori:

Beşiktaş'ın önceki gün Kayserispor ile oynadığı hazırlık maçının siyah beyazlılar açısından birinci amacı yeni transferlerin ve yedeklerin performanslarını görmekti. Teknik direktör Şenol Güneş, 1-1 sona eren karşılaşmada ne futbolu ne de skoru beğendi.

Gelecek hafta Süper Lig’de ve Avrupa’da zorlu bir sürece gireceklerini hatırlatan Güneş, şunları söyledi:

"Bir an önce toparlanın. Artık lig ve Avrupa’da çark dönmeye başlıyor. Bazı maçlar kulübeden kazanılır ancak bunu göremedim. Her maç oynayacak gibi hazır olun. Zaten bunun için buradasınız. Yeteneklerinizi kullanın, idmanlarda çalıştıklarımızı sahaya yansıtın”

Yedeklerin son durumunu görmek için oynattığı Kayseri maçında özellikle Lens ve Negredo’nun performanslarından memnun kalmayan Güneş, "Artık Şampiyonlar Ligi’nde de çark dönüyor. Bir an önce toparlanın” dedi.

Öte yandan, son maçlarda Şenol Güneş’i en çok sevindiren olay sağ bekte yaşandı. Gökhan Gönül’ün sakatlığı ve Beck’in satılması sonrası Güneş’in bu mevkide görev verdiği Adriano ile Necip başarılı performans sergileyip, sorun yaşanmayacağını gösterdi.

VİDA BEKLEYİŞİ

Süper Lig’de 8 Eylül Cuma günü sona erecek transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala Beşiktaş’ta sıcak saatler yaşanıyor. Hırvat stoper Domagoj Vida için Dinamo Kiev’e yapılan iki ayrı teklife henüz olumlu cevap gelmedi.

Siyah beyazlılar ya kaleci Denys Boyko takası ya da 1.5 milyon Euro önermişti. Teklif kabul edilmezse Vida, 31 Aralık’tan sonra bedavaya gelecek. Beşiktaş’ta ayrıca Musa Çağıran, Volkan Şen ve Demba Ba isimleri gündemdeki yerini koruyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI